středa 31. července 2013

Hačikó - příběh psa


Ahojky,
nedávno jsem projížděla filmy a přemýšlela, jaký bych si tak pustila. Vždycky si vybírám filmy podle obrázků a na první pohled mě zaujal film s názvem Hačikó - příběh psa. V hlavní roli je Richard Gere a samozřejmě úžasný pes Hačikó.
Nebudu vám psát o čem film je, protože si to každý může najít na internetu. Zkopíruji vám sem pouze jednu větu z csfd:
Film natočený podle japonského snímku z roku 1987 Hachiko Monogatari se skutečně stal. Richard Gere ztvárnil univerzitního profesora, který se ujme opuštěného psa. Brzy mezi nimi vznikne neuvěřitelné a silné pouto…“



Chci se s vámi podělit o tom, jak na mě film působil a proč na mě vlastně zapůsobil natolik, že se s vámi chci o něj podělit a věnuji mu samostatný článek.

Tento film je úžasný! Když jsem na něj koukala poprvé, tak zhruba od půlky filmu jsem musela brečet, a to opravdu hodně. Musím říct, že je to druhý film, u kterého jsem brečela. Film je krásný, dojemný a taky velmi smutný. Má úžasný příběh, který je založený na skutečné události.

O filmu jsem hned musela říct své sestřičce, i když to nechtěla slyšet. Pouze to, jak jsem jí film popisovala jí rozbrečelo! Donutila jsem jí na něj koukat… samozřejmě jsme obě brečeli, ale já už méně. Na film jsem koukala i po třetí… a klidně bych si ho pustila i po čtvrté. Je to opravdu film, který si zaslouží vaší plnou pozornost. 

Na film jsem koukala online tady
 
Znáte tento film? Co na něj říkáte?

3 komentáře:

  1. Byl to moc hezký film,strašně dojemný.. když jsem někde četla názor, že psi jsou věrní jen proto, že jim obstaráváš potravu,tak jsem si vzpomněla na tenhle film a že to vůbec není pravda!

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšela jsem o něm od babičky :D ale jelikož je na psy ujetá, tak jsem tomu nevěnovala moc pozornosti. Teď už vím, že to byla škoda! :D Až se budu chtít na něco kouknout, určitě si stahnu tenhle film.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten film je naprosto dokonalej. Strašně smutnej příběh,u většiny filmů se zvířatama řvu,i u King Konga. :D U tohohle brečel i přítel.

    OdpovědětVymazat