pondělí 15. července 2013

e.l.f - Eyelid Primer


Ahojky,
dnes jsem se rozhodla napsat recenzi na mojí první bázi pod oční stíny. Dostala jsem jí jako předčasný dárek k narozeninám od sestřičky (ještě s paletkou očních stínů, ale o té až jindy).

Ze začátku jsem si říkala, k čemu mi bude nějaké další patlátko? Proč bych to měla dávat ještě pod oční stíny, vždyť to určitě bude zbytečné… ale velmi brzo jsem změnila názor!:)
Oční bázi mi sestra zakoupila přesně tady. Hned na začátek vám představím oficiální popis:

„Náš krémový podklad pod oční stíny má neutrální barvu, rychle schne a nevysušuje jemnou pokožku. Aplikujte před každým nanesením krémových či práškových stínů. Drobné vrásky se vyhladí, barva k víčkům krásné přilne, nerozmaže se a vydrží skutečně celý den.“

A co bych vám k tomu napsala já?
Neutrální barvu opravdu má, rychle schne a mojí pokožku opravdu nevysušuje, i když je jemná. Aplikuji vždy, než nanesu stíny. Vrásky mě zatím nijak netrápí a barva k víčkům opravdu krásně a rychle přilne, nerozmaže se a vydrží skutečně celý den. I když ten den je třeba velké teplo (to víte, vždy než něco zrecenzuji tak to musím víckrát vyzkoušet, takže jsem zkoušela už v době, kdy jsme tu měly tepla, která nás už zas opustila), ale také vydrží celý den, když třeba zmoknete.

Stíny jsem nikdy moc nepoužívala, protože už po chvilce nešlo poznat, že bych si nějaké na oční víčka dávala či se tak hrozně rozmazaly, že to nebylo snad ani možné. Poslední dobou si čas od času se stíny pohraju a vždy si pod ně dávám tuto bázi. Protože je rozdíl opravdu velký.
Musím říct, že báze se i velmi dobře nanáší pomocí kartáčku. Celkové balení mi přijde hodně univerzální a jednoduché (v jednoduchosti je krása), takže jsem s tímto výrobkem 100% spokojená.

Pro lidi, kterým se nechce číst tato recenze, tak dám i malé shrnutí:

Klady:

  • vydrží celý de
  • nerozmazává se
  • dostupnost ve více odstínech
  • opravdu udrží stíny tak, jak je nanesete
  • cena
  • balení

Zápory:

  • žádné jsem nenašla


2 komentáře:

  1. Neměly by být klady možře a zápory červeně? :P :D
    Dělám si legraci.. :D Moc pěkná recenze,zkusím to sehnat v drogerce nebo v obchůdku s kosmetikou. Nevyplatí se mi to objednávat z netu.. Evillness

    OdpovědětVymazat
  2. Nemáš zač, jdu zaplatit další objednávku ;)

    OdpovědětVymazat