neděle 15. září 2013

Sister's tag

Drahé čtenářky a drazí čtenáři mé ségry,

s lítostí vám musím oznámit, že v tuto chvíli má milovaná ségra leží v posteli, protože je nachcípaná. Dala mi svolení, abych tento tag uvedla a zveřejnila. Nelekejte se, pokud na tento článek narazíte dvakrát, protože u mě na blogu bude viset jeho kopie. (Přece si nenechám ujít takovou jedinečnou příležitost o publikování takovéto věci, protože více sourozenců na to nemám.)



Myšlenka tohoto tagu nás držela již 14 dní, a proto jsem velmi ráda, že dnes nadešel ten čas, kdy ho zveřejňujeme. Hrozně jsem se na něj těšila (no prostě jako malá). 

Tento tag obsahuje 19 otázek a já jsem k nim pro zajímavost přidala pár tématických fotek (pokud vám některá fotka nepřijde tématická, tak to bude tím, že se mi prostě jen líbila). Pokud vás bude zajímat, jak jsme na některé věci přišly, nebo chcete další detaily, jak se nám něco přihodilo, tak se klidně ptejte v komentářích! =o) Doufám, že se zasmějete stejně jako já dnes, když jsem si četla ségřinu část =o) 

Mějte se tu krásně,
ségry ségra

  1. Jak jste staré?
Jetuš: Já jsem ještě mladá, teprve 18,  ale Jaňu je na tom hůř 21 je už fakt moc.
Jaňule: Před měsícem a kousek měla 18. narozeniny, ale první dárek ode mě dostala už 1. července, protože bych nevydržela to mít schované a nedát jí to. 


  1. Popiš tu druhou jedním slovem
Jetuš: Ukecaná
Jaňule: Záludná


  1. Pletou si vás lidi někdy?
Jetuš: Hlavně ve škole (čeština, konverzace z ájiny), tam mě profesoři každou chvilku oslovují „Jano“
Jaňule: Pořád! Přitom si nejsme tolik podobné, já mám o 20 kg víc než ona a častěji měním barvu vlasů. Fakt jsou lidi slepí!
  1. Co vás na sobě nejvíc rozčiluje?
Jetuš: Mám chuť jí zabít, když je šíleně náladová a to je každou chvilku.
Jaňule: Její přechytralost, která začíná slovy: „Ale Janičko, …“ Nebo já něco udělám blbě a ona přijde: „Víš, já bych to udělala takhle.“ Proč mi radí vždycky pozdě? A to dělá často!
  1. Hádáte se?
Jetuš: Řekla bych, že ani ne. Moc spolu nejsme, tak není na hádání čas.
Jaňule: A kdo se nehádá? Ale poslední dobou ze všech hádek vycouvám a raději odejdu do jiné místnosti.
  1. Co je na té druhé nejlepší?
Jetuš: Že je to větší tele jak já :D
Jaňule: Že je moje ségra! <3


  1. Nejoblíbenější společný vtip/hláška?
Jetuš: „já ti to poťapkám“
Jaňule: Poslední dobou jsme jednu měly! Já jí vždycky spletla, ale teď si na ní nemůžu vzpomenout, dokonce jsem jí i slyšela u jedné blogerky ve videu, ale tu blogerku si taky nepamatuju. Snad si na ní vzpomenu (7:52). Už vím! (8:06) „Jako vážně?!“ A já říkám „To jako vážně?!“ a pak dostanu vynadáno =oD
  1. Nejoblíbenější společná vzpomínka?
Jetuš: Hraní si na bezdomovce.
Jaňule: Těch je strašně moc. Na příklad, když měla 15. narozeniny, tak jsme ráno pro ni přijeli s přítelem, jenže ona ještě spala, když konečně vylezla z postele (určitě prskala, že mluvíme moc nahlas, a proto jsme jí vzbudili), tak jsme jí naložili do auta a neřekli, kam jedeme. Jeli jsme po D1 směr Brno a když jsem viděla odbočku na Vídeň, tak jsem se ségry zeptala, jak dobře umí německy. Byla z toho celkem v šoku, nakonec jsme jeli „jen“ do Jihlavy do ZOO, kde ségru pochcal netopýr =oD


  1. Nejoblíbenější hudební interpret té druhé?
Jetuš: ou… tak to nevím, ale v mp3 má i Ewu Farnou :D
Jaňule: Ségra poslouchá ty americké mladičké stars. Taková blondýna, která má docela hezké videoklipy - Taylor Swift. Pak asi i Demi Lovato. Doufám, že neposlouchá Justina Biebera!
  1. Komu trvá ráno déle se nachystat?
Jetuš: Myslím si, že Janče. Já vyjdu z baráku klidně nenamalovaná jen oblečená s vyčištěnýma zubama, ale u ní už ani nevím, jak vypadá bez linky.
Jaňule: Mě, ale ségře trvá dýl, než se vzbudí, takže to bývá někdy i nastejno =oD
  1. Podpatky nebo placaté boty?
Jetuš: Placaté boty
Jaňule: Už rok si chce koupit pořádné tenisky, aby mohla lézt po stromech kvůli keškám =oD Ale nosí ráda podpatky, jenže od té doby, co má Davida, podpatky nenosí, protože by byla vyšší než on.


  1. Kalhoty nebo sukně?
Jetuš: Kalhoty, byste nevěřili, jak těžké je pro ní mít kolínka u sebe :D
Jaňule: Ségra může obojí, je viděna v sukni častěji než já.


  1. Nejoblíbenější zvíře?
Jetuš: Kočka
Jaňule: Ségry nejoblíbenější zvíře? Já! A pak prasátko na jejím pyžamu, které jsem jí dala v loni. =oD Určitě má ráda křečky, protože už dva měla (Pinďu a Mikyho). Ale vtipný je to, že je holka z vesnice a bojí se slepic! =oD


  1. Co by (kromě rodiny) zachránila z hořícího bytu?
Jetuš: Já si myslím, že kdyby měla aspoň trošku času, tak by zvládla zachránit i úplné kravinky. Pokud by teda nestála venku a nebyla v šoku z toho ,jak vše hoří a určitě by si to ještě vyfotila na instagram :D
Jaňule: Zrcadlovku!
  1. Komedie, horor, holčičí filmík?
Jetuš: Horor… no i když… asi spíš holčičí filmík
Jaňule: Kouká na všechno, ale nejvíc mě dostala tím, když mě donutila se dívat na Hačiko – příběh psa, to jsem teda kvůli ní obrečela asi třikrát. Poprvé když mi o tom povídala, podruhé když jsem to viděla, potřetí ještě druhý den! A pak se mi děsně smála! Ale má ráda i takové ty psychologické, jak si divák musí všechno domyslet apod.
  1. Nejoblíbenější film?
Jetuš: Pokud z knížky udělají film a budou tam hezcí herci, tak to bude padesát odstínů šedi.
Jaňule: Tak ten si netroufám říct. Určitě Hačiko, ale které filmy by byly další, to mě teď zrovna nenapadá. Možná Šmoulové 1 a pak hodně animované jako např. Raubíř Ralf, Na vlásku, ta pohádka s tím šedovlasým klukem, jak pomáhal Santovi a byl tam ten zlatej polštářek – na jméno filmu si asi nevzpomenu.


  1. Co nejdivnějšího jí nebo snědla?
Jetuš: Nejsem si jistá, ale myslím si, že jako malá chtěla sníst žížalu. Mamka jí to prý zatrhla, ale kdo ví, jestli jí pak fakt nesnědla.
Jaňule: Jablko s nutelou!


  1. Je něco, v čem jste stejné?
Jetuš: Asi teď budu trošičku kecat, ale dejme tomu, že ne.
Jaňule: Občas řekneme tu samou věc ve stejné chvíli. Ale přímo stejné asi ne. Má ráda zlato, já stříbro atd.


  1. Jaký je její oblíbený seriál?
Jetuš: Ty budeme mít asi stejné – Pretty Little liars, The vampire diaries, 2 broken girls, the Lying game a tak podobně.
Jaňule: Pretty little liars, The vampire diaries, pak to Revange, Gilmorky, Zoufalé manželky, pak ten – jak tam hraje Sumer z OC a dělá tam tu doktorku, teď se s mamkou kouká na nějakého Castla na zabití, Kůstka – teda Sběratelé kostí, mám takový pocit, že se dívala i na Chirurgy. Má celý seznam seriálů, kam si píše, u kterého dílu skončila naposled =o)

3 komentáře:

  1. hezkýýý :) akorát je zajímavý že si vás lidi pletou to vůbec nechápu každá jste úplně jiná i na první pohled :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. nejsou za tu dobu co je znám což je cca 13.let tak to vim docela dobře :P

      Vymazat