čtvrtek 11. července 2013

Svatba


Ahojky,
dnes jsem se rozhodla, že se s vámi podělím i o něco z mého osobního života. V sobotu 1. 6. 2013 jsem se vydala na svatbu! Byla to první svatba, na které jsem byla. Musím říct, že jsem se docela bála, jak to vše bude probíhat. Velice mě překvapilo, když se mi svatba opravdu líbila a užila jsem si jí. Jen abyste věděli, já na nějaké velké, rodinné akce opravdu moc nejsem.

Vdávala se moje (ještě „nedávno“ jediná) sestřenice Lucka. Vypadala jako princezna a opravdu jsem měla co dělat, aby mi neukápla slzička, když kráčela uličkou v kostele…

Bohužel se musím přiznat, že ženicha pořádně ani neznám, ale je to prostě Bertík. Tak fajn, jmenuje se František, ale pod přezdívkou je asi známější.

Na svatbu jsem si koupila krásné, peplum šatičky a také nové baleríny, které jsem později vyměnila za podpatky. No chápete to? Jsem snad jediný člověk, pro kterého jsou pohodlnější podpatky než baleríny.

Na hostině se samozřejmě jedlo, pilo, tancovalo a hlavně se oslavovalo nové manželství.

Myslím si, že nemá cenu více slov. Přidám na závěr jen pár fotek. Opravdu pár – přeci jen, nechci na blogu vystavovat každého, kdo tam byl… smích

4 komentáře:

  1. já jsem nikdy na svatbě nebyla, ale nevěstě to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cítím se dotčeně, že moje maličkost v tomto článku nevystupuje :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já zas čekám na více fotek, abych tam pak každého mohla zdrbnout! =oD

      Vymazat