pondělí 1. července 2013

shirtinator.cz

Ahoj,
Nedávno jsem u pár blogerek viděla, že využily akci tričko pro blogera na www.shirtinator.cz, tak jsem si řekla, že to také zkusím. Na této stránce si můžete sami navrhnout své vlastní tričko, ale i například mikinu či hrníček.
Tak jsem se dala do vytváření. Musím se přiznat, že jsem vůbec netušila jaké tričko si udělat, když v tom jsem si vzpomněla nas svojí sestru, že bych jí mohla udělat radost. Tak jsem začala vytvářet tričko pro ní.
Netušili byste, jak jednoduché je vytvořit něco pro někoho, koho máte rádi a moc dobře ho (v mém případě ji) znáte. Nejdříve jsem vybírala barvu trička – to bylo opravdu jednoduché neboť sestry nejoblíbenější barva už je pěkně dlouho (ani si nepamatuji, že by měla někdy nejradši jinou barvu) červená!
Fotka bohužel focena pouze mobilem, aneb kvalita nic moc..
Vymyslet, nějaký obrázek a nadpis? Fíha to je snadné! Vždyť sestra je taky blogerka a moc dobře vím, že by jí potěšilo tričko s adresou blogu. Nemá ráda přeplácené věci, a tak jsem to nechtěla nijak přehánět a vložila tam jen jednoduchý obrázek. Největší problém jsem měla s velikostí trička, protože odhadnout to je opravdu těžké, ale nakonec i s tím jsem si poradila úspěšně. Bohužel musím dodat, že tričko se už o něco vytáhlo. Takže kdybych příště z této stránky něco objednávala, tak rozhodně zvolím menší velikost.
Tričko přišlo v pořádku.
Musím říct, že z trička byla opravdu nadšená! Hned si ho vyzkoušela a já jí okamžitě musela vyfotit, aby se mohla pochlubit na facebooku. Upřímně jsem zvědavá, jak tričko bude vypadat za měsíc, za půl roku. Protože nápis mi nepřijde zrovna dvakrát kvalitní, a tak kdo ví, jestli přežije pračku…
Pokud by jste chtěli vidět lepší a více fotek trička, tak je najdete tady.

5 komentářů:

  1. já si trička maluju sama ;) Mám barvy na textil a malovala jsem už i malé sestřence, ta chtěla tričko s morčetem a vyjde to na pár korun :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím Tě a jaké barvy na textil používáš? ;)

      Vymazat
  2. Tričko nevypadá zle, ale já bych si asi takový "design" nezvolila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré ráno sestro =oP
    tričko se především vytáhlo v oblasti prsou, takže mám hluboký výstřih, ale pro stydlivky radím - www adresu si dávejte na záda, ať vám všichni nekoukají na prsa! =oD
    Do pračky bych ho nedala, peru jen v ruce!

    Děkuji Ti moc sestro =oP =o*

    PS: "U" chce zdrhnout, ale prý to Míra zkusí vzít žehličkou, aby se zas "přilepilo"

    OdpovědětVymazat
  4. hm pekne tricko, len ta fotka nic moc, chcelo by to lepsiu. aaa ako to bolo davno - tak to sa tomu teda necudujem :)

    OdpovědětVymazat