pondělí 1. dubna 2013

Radka a její bižuterie

Ahoj,
možná už vám připadám jak stroj, který dostane pokyny a napíše článek, ve kterém někoho chválí. Ráda bych vám vysvětlila, že stroj opravdu nejsem. Jen jsem prostě narazila na spoustu šikovných slečen, které vám chci představit.  Dnes bych vám chtěla představit dvaadvacetiletou Radku, která se výrobě bižuterie věnuje už kolem čtyř let.
Zdroj: Radky Fler
 Zajímá tě, jak se k tomu Radka dostala? Tak čti dál…
„K vyrábění jsem se dostala na gymnázium – kamarádku to tak nějak chytlo, a tak mě do toho vtáhla“. Nejdříve Radka tvořila jen ty nejjednodušší kousky, ale postupně se vypracovala k složitějším technikám. Z malého koníčku se stala její vášeň, která jí velmi baví při škole. 
 Délka výroby je prý hodně individuální, záleží na technice, kterou si zrovna oblíbí. Obyčejné visací náušnice na kovovém nýtku jsou podle Radky jen otázka deseti minut i s rozmyšlením barev, ale naopak velké vyšívané náhrdelníky, tak ty už jsou prý docela oříšek! Protože takový náhrdelník jí může zabrat i měsíc – pokud má volná odpoledne. Opravdu jí v tomto obdivuji. Já osobně bych na to vůbec neměla nervy a trpělivost.
Zdroj: Radky Fler
 Co Radka a její budoucnost s bižuterií?
„Dokážu si představit, že bych se tomuto koníčku věnovala i v budoucnosti.“ Radka si letos plánuje založit živnost navštěvovat jarmarky a veletrhy, kde je toho opravdu hodně k vidění.
Já nevím jak vy, ale mě se u Radky líbí spoustu výrobků a krásné, fialové mašličce jsem prostě neodolala a musela ji mít! 

Pokud máš zájem o nějaký Radky výrobek, tak se podívej na:

2 komentáře:

  1. Ten první dounatek je úplně boží! Velmi zajímavá barva, brala bych červeno-černý 0=o)

    Následující náhrdelník je spíše společenský, ale určitě též zajímavý.

    Ten žlutý náhrdelník, třeba vypadá ve skutečnosti lépe než na fotce, ale nejsem si jistá, jestli je to správně zvolená barva a spíše se hodí k plesovým šatům. Nedokážu si ho představit u něčeho jiného...

    Škoda, že čelenka není vidět celá ;) Ale spíše mi přijde, že je určená pro mladší slečny...

    Jsem už asi stará, to jsou náušnice s čumákem a knírem? Nee, děkuji, nechci.

    Další náušnice jsou opravdu už vydařené =o)

    Ať to slečně dál jde od ruky a má plno inspirace ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásňoučký!!!

    OdpovědětVymazat