středa 27. března 2013

Holly šperky

Ahoj,
víte o tom, že poslední dobou trávím víc a víc času na votočvohoz? Proto není divu, že se tam začínám už pořádně orientovat a objevovat nové a nové věci! Poslední dobou jsem tam objevila pár šikovných uživatelek, které vyrábí své vlastní šperky. Rozhodla jsem se, že se s vámi dnes o jednu z nich podělím.
Ráda bych vám v dnešním článku představila velmi šikovnou, devatenáctiletou Verču!
Verča už od mala pozorovala svojí maminku ve výrobě šperků. Proto není divu, že i ona sama se tomu začala věnovat. Rozhodla se, že se zaměří na bižuterii. Samozřejmě měla světlé, i tmavé dny, ale postupem času objevila ve výrobě šperků svojí velkou lásku a jak sama řekla „z vyrábění se stala moje droga“.
Začátky jsou vždycky těžké… a jak je zvládla Verča?
Zdroj fotek: Verčy FB

Nejdříve se zaměřila na to nejjednodušší – navlékání korálků, ale poměrně brzo narazila na šperky z křišťálové pryskyřice. Tyto šperky se staly její vášní. Okamžitě si zakoupila vše potřebné k výrobě a pustila se do práce! Nebo bych měla říct do své závislosti?:)
Zajímá vás, jak dlouho Verče trvá výroba šperků z křišťálové pryskyřice? Tak pokračujte ve čtení…
„Na šperky z pryskyřice potřebuji opravdu víc času, než by se na první pohled mohlo zdát… nejdříve si musím vytvořit nějaký motiv, který vytisknu, vystřihnu a nalepím do lůžka – lepidlo musí tvrdnout nejméně osm hodin. Po té se musí připravit pryskyřice a zalít. Pryskyřice schne ještě déle, než lepidlo. Malou komplikací jsou bublinky, které se tvoří a musí se propichovat“. 
Zdroj fotek: Verčy FB
Skvělou zprávou pro všechny určitě je, že Verča se tomuto koníčku chystá věnovat i v budoucnu.
Protože já osobně si myslím, že její výrobky stojí za to!:)
Sama jsem neodolala a hned jsem něco z její „dílny“ musela mít. Výběr byl opravdu těžký, protože tolik úžasných věcí pohromadě… ach… však to znáte, těžké to rozhodování!
Nakonec jsem se rozhodla, že neodolám krásnému prstýnku. Nejen, že mi přijde hrozně originální a úžasný, ale je to taky univerzální velikost – což mi vyhovuje, nemusela jsem se nijak nervovat, zda mi nebude malý nebo naopak velký.
Prstýnek odeslala včera a dnes, když jsem přišla domů, tak tam na mě čekal. Byl hezky a hlavně kvalitně zabalený – bublinková obálka, ještě další a další bublinky a byli přiloženy i dvě vizitky. Jedna na slevu, takže jí určitě brzy využiji!:)

Balíček a vyzitka - zabalený prstýnek - můj nový prstýnek
Chápu, že tento článek vypadá jen jako jedna velká reklama, ale ono to jinak nejde… opravdu je Verča šikovná holka, která dělá úžasné šperky a já nenašla ani jeden zápor…

Máš zájem o nějaký šperk od Verči? 
Neváhej a podívej se na:

9 komentářů:

  1. ty úplně první na rvním obrázku jsou krásné:)

    Jo tomu věřím, že jsi spokojená, taky jsem:) je to tu o úplně něčem jiném:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já takhle narazila taky na jednu slečnu =) A taky jsem asi zněla jako propagátor, ale jinak to nešlo =D A ne tuhle Verču se ráda podívám, baví mě podporovat mladé kreativní lidi =) Díky za tip =)

    OdpovědětVymazat
  3. pozrela som si jej šerky čo a vyrobila akože sánka dole,, všetky sú krásne

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné šperky!! ten prstýnek je krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou nádherné. AŤ žije originalita...pár kousků bych ve své šperkovnici uvítala ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají krásně ))

    zvu tě na náš blog, kde právě probíhá giveawy o náušnice ))http://dienosaur.blogspot.cz/2013/03/giveaway-and-illlnes.html

    OdpovědětVymazat
  7. prstýnky to by bylo moje!:D akorát s náušnicemi by mi to bylo prt platné mám tunelík :D

    OdpovědětVymazat