čtvrtek 21. března 2013

Garnier – Essentials Sensetive

Ahoj,
dnes jsem si pro vás připravila svojí první recenzi. Tak jsem zvědavá, co na ní řeknete.
Rozhodla jsem se napsat recenzi na odličovat od garnier – Essentials Sensetive aneb zklidňující odličovat 2v1.
„Garnier Sensitive Zklidňující odličovat 2v1 je obohacený o výtažek z rostlin a pro-vitamín B5. Jeho dvoufázové složení bez alkoholu a parfemace kombinuje účinnost v jediném kroku. Nezanechává žádné zbytky make-upu. Vaše pleť je zklidněná a jemná.“ 

No a co bych vám k němu řekla já?
Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem objevila nějaký pořádný odličovat, který odličuje. Kdo mě zná, tak ví, že si dělám poměrně výrazné linky (poslední dobou spíše horní) + používám řasenku. Make-up a podobné „kravinky“ na sebe neplácám.
Většina odličovačů, co jsem kdy vyzkoušela spíše tužku rozmazali, ale tento ne! Opravdu dokáže odlíčit. Takže plní svojí základní funkci! Další výhodou je, že je opravdu citlivý a nepálí mě z něj oči. Poslední dobou zjišťuji, že je mám poměrně dost citlivé. Na tamponek stačí nanést opravdu jen trošku, takže další plus – dlouho vydrží.
Nevím, co víc bych vám k němu napsala, takže pokud máte nějaké další otázku, anebo něco v této recenzi chybí, tak to prosím napište do komentářů. Přeci jen, je to má první recenze a příště se ráda polepším.

Na závěr už napíšu jen malé shrnutí:
Klady:
  • Odličuje, nerozmazává
  • Nedráždí oči
  • Balení vydrží dlouho
Zápory:
  • Žádné 100% mi vyhovuje

7 komentářů:

  1. aj ja ho mám veľmi rada:) teraz mám odličovacie mlieko a to je tiež fajne:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle odličovač neznám, používám biodermu, ale je pravda, že je trochu drahá :/ dobrý tip! :) Jsem tvůj nový fanoušek na gfc (petra lorietta), já gfc na blogu nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku ;) předem moc děkuji! Měj se krásně!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  3. tahle recenze se mi hodí, začala jsem být alergická na ten co mám teď, tak si musím pořídit nějaký jiný))

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem nezkoušela, takže nemohu soudit :D Vypúadá sympaticly, ale myslím, že zůstanu věrná své zelené Biodermě :D

    OdpovědětVymazat